Tränaren lämnar topplaget

 Tränaren lämnar topplaget

Huvudtränaren Magnus Jansson lämnar Vimmerby med omedelbar verkan.

Ifjol valde Vimmerby att spraka sin tränare Jeff Hällegard mitt under Allettan, i år tvingas klubben göra förändringar på ledarsidan redan under försäsongen. Den nyrekryterade tränaren Magnus Jansson lämnar klubben.

– Magnus har fått en personlig situation som inte går att kombinera med uppdraget som tränare för Vimmerby Hockey. Han är ledsen över att tvingas lämna, men som det ser ut just nu, går det inte att fortsätta, säger sportchefen Daniel Stolt i ett pressmeddelande.

Tillsvidare tar Tobias Jahr, Lennart Sandh och Jonas Levin över laget. Klubben hoppas kunna presentera en ny huvudtränare inom kort.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *