Supermålskytten är tillbaka i Hockeyettan

 Supermålskytten är tillbaka i Hockeyettan

Han fick inte fortsatt förtroende i Södertälje, nu väljer Henrik Thegel att återvända till Skövde.

Forwarden som inte gjort annat än skjuta mål under sina säsonger i Hockeyettan representerade skaraborgarna mellan 2012 och 2014 och väljer nu att återvända till Billingehov. Han har skrivit på för två år och finns med på kvällens ispremiär.

”För Skövdepubliken behöver Henrik ingen närmare presentation då han under två säsonger mellan åren 2012-2014 gjorde stor succén och producerade hela 77 poäng fördelat på 48 mål och 29 assist på 76 tävlingsmatcher i SIK tröjan”, skriver klubben på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *