Klar för sjunde Hockeyettan-klubben i karriären

 Klar för sjunde Hockeyettan-klubben i karriären

Flyttlasset rullar vidare för anfallaren Niklas Svensson.

Inför kommande säsong väljer 25-åringen, som lirat i Hockeyettan med Sunne, Hudiksvall, Helsingborg, Borås, Nybro och Vimmerby samt testat på spel i både Norge och Danmark, att återvända till Hanhals som han avslutade säsongen i med ett positivt kval 15/16.

– En spelare med en oerhört hög potential och som är skicklig i det ”svåra” spelet. Pucksäker, bra i power play och duktig på att hitta lösningar i trängda lägen. Dessutom är han en bra avslutare och har ett riktigt bra skott, säger sportchefen Björn Erlandsson på Hanhals hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *