Stjärnmålvakten har tänkt klart – stannar i ettan

 Stjärnmålvakten har tänkt klart – stannar i ettan

Efter lång betänketid har Joel Gistedt bestämt sig, han stannar i Kristianstad.

Den rutinerade målvakten kom till Skåne-klubben inför säsongen som gick och gjorde stor skillnad när Kristianstad tog sig hela vägen till kvalserien. Efter att ha tänkt över sina alternativ har han nu bestämt sig för att stanna i Skåne och Hockeyettan även kommande säsong.

– Det känns bra att vi kan fortsätta med samma stabila målvaktspar som det senaste året. Joel var minst lika bra som jag förväntade när vi tog hit honom, säger sportchefen Joakim Johansson på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *