Fyra spelare skriver utvecklingskontrakt

 Fyra spelare skriver utvecklingskontrakt

Fyra spelare från de egna leden får chansen att slå sig in i Tranås a-trupp kommande säsong.

Det rör sig om backarna Isak Beurling och August Alexandersson samt anfallarna Lukas Isaksson och Edvin Karlsson som samtliga skrivit utvecklingskontrakt med klubben.

– Vi har gett dessa spelare utvecklingskontrakt då vi ser en framtid i dessa killar och vi ska verkligen ge dem de bästa möjliga förutsättningarna att lyckas. De är fortfarande unga och utvecklingsbara och de kommer att träna med oss och också ges möjligheten för spel med A-laget. Vi ska hitta en bra stimulans för dem på rätt nivå vilket kan innebära utlåningar under säsongen samtidigt som skador och sjukdomar alltid uppstår under en säsong. De kommer även få möjlighet att visa upp sig med A-laget under träningsmatcherna, kommenterar sportchefen Stefan Fransson på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *