De gör ett nytt försök att värva spetsbacken

 De gör ett nytt försök att värva spetsbacken

Ifjol trodde sig Forshaga ha landat spetsbacken Niclas Edman och gick också ut med att han var klar, men efter en kovändning vände backen tillbaka till Danmark där det bara blev en match säsongen som gick.

Nu gör den värmländska klubben ett nytt försök att värva 26-åringen som skrivit nytt kontrakt med klubben. Samtidigt knyter Forshaga till sig allsvenskt meriterade Karl Pearson som representerade Manglerud i Norge säsongen som gick.

– Niclas är en rutinerad back som vi kommer att ha mycket nytta av i vinter. Han har erfarenhet av spel i bland annat SHL, HA samt känt på proffslivet i Danmark. I Niclas får vi en försvargeneral som är bra i båda ändar av planen, men vi tror att han också kan vara en del i utvecklingsarbetet med de yngre spelarna och naturligtvis bidra med att laget också kan ta nästa steg, kommenterar tränaren Per Lundell på Forshagas hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *