Har hittat ny klubb efter flytten till Umeå

 Har hittat ny klubb efter flytten till Umeå

Forwarden Markus Hägglund lämnade Borlänge efter säsongen som gick, nu har han klart med ny klubb.

22-åringen, som även gjort två säsonger i Kiruna, har flyttat till Umeå och gjort klart med Vännäs.

– Markus är en spelare vi har bra koll på sedan sin tid i Kiruna, då tillhörde han en av ligans bästa tvåvägsforward och nu har han skaffat sig ytterligare Allettan-rutin från i Borlänge. Det är en väldigt ambitiös spelare med bra ledaregenskaper och som har goda möjligheter att få utveckla sin offensiva kvalitéer här hos oss. Jag är väldigt glad över att Markus väljer att spela med oss kommande säsong, säger klubbens general manager Jacob Bergendorff på den officiella hemsidan.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *