Skicklige backen klar för ny toppklubb

 Skicklige backen klar för ny toppklubb

 

Den spelskicklige backen har cirkulerat bland flera av Hockeyettans toppklubbar de senaste åren och gör inför kommande säsong klart med ytterligare en ny klubbadress.

Det står klart att backan Tim Bothén kommer att spela med Karlskrona kommande säsong.

– Tim är en back som jag och Magnus var överens tidigt om att vi ville ha hos oss, första kontakten tog Magnus redan innan jag började.- Tim är en spelskicklig tvåvägsback som har sina absoluta styrkor i spelet med puck. Han är duktig på att att ta fram pucken och sätta igång spelet. Även väldigt kylig med pucken längs blålinjen. – Vi är jäkligt glada att Tim har valt att fortsätta sin utveckling hos oss i Karlskrona HK.- Kontraktet är skrivet på ett år, säger sportchefen Hampus Melén på Karlskronas hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare