Färjestads J20-kapten klar för spel i Hockeyettan

 Färjestads J20-kapten klar för spel i Hockeyettan

 

Säsongen som gick var han lagkapten i Färjestads J20-gäng, nu tar anfallaren klivet ut i seniorhockeyn i Hockeyettan.

Forwarden Alexander Labraaten är klar för spel med nykomlingen Bäcken.

-Vi är otroligt glada över att ha Alexander i vår verksamhet. Efter att ha kollat video och hört med referenser så var det egentligen inget snack. Alexander passar bra in på vår profil av spelare och han har fått en gedigen hockeyutbildning genom klubbar som Färjestad och Växjö. Att han dessutom fått bära C:et senast nu i Färjestad men också i Smålands tv-puckslag är ett tecken på bra karaktär, säger general manager Hannes Eriksson på Bäckens Instagram-konto.

 

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare