Speedkulan är klar för en fortsättning

 Speedkulan är klar för en fortsättning

 

Forwarden som har skridskoåkningen och målskyttet som sina främsta egenskaper har varit av intresse för andra klubbar under våren, men nu väljer han att stanna i sin nuvarande klubb.

Det blir en fortsättning i Halmstad för speedkulan Albin Blomberg.

– Väldigt kul att Blomman väljer att stanna hos oss, han har en uppsida i det offensiva spelet som vi ska fortsätta utveckla. Albin själv är inte nöjd med poängproduktionen förra säsongen, så den  hoppas vi han ska kunna höja. Men vi tycker han totalt sett gör en bra säsong, där hans skridskoåkning och farten i spelet alltid gör att han blir ett hot framåt, samt att han gör ett riktigt bra jobb i spelet utan puck och vinner tillbaka mycket puckar, säger tränaren Jens Berggard på Halmstads hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare