Fansen har skramlat klart – hemvändaren presenterad

 Fansen har skramlat klart – hemvändaren presenterad

 

Om fansen samlade in tillräckligt mycket pengar skulle den hemvändande forwarden skriva på för en återkomst i moderklubben. Nu är insamlingen i hamn.

Efter fem raka säsonger i Karlskrona är Mikael Roslund klar för en återkomst i Troja-Ljungby.

– Under våra samtal har Micke tydligt signalerat att han är oerhört revanchsugen och ser fram emot att komma tillbaka till oss. Micke stämmer in på den profilen av spelare som vi söker då han har rätt karaktär och en tydlig koppling till Troja. Vi är övertygade om att han kommer passa bra in i vårt spelsystem och kommer kunna producera en hel del framåt för oss, säger tränaren och sportchefen Jens Gustafsson på Troja-Ljungbys hemsida

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare