FredagsTrashtalk #13 – Special inför kvalet till Hockeyettan

 FredagsTrashtalk #13 – Special inför kvalet till Hockeyettan

 

Helgen hägrar och det är dags för ett nytt ”FredagsTrashtalk” för alla som stödjer oss via Patreon. Nu finns ”FredagsTrashtalk #13 – Special inför kvalet till Hockeyettan” ute.

I dagens avsnitt riktar vi fullt fokus mot kvalet till Hockeyettan som drar igång i helgen. Vilka är utmanarna från division 2, kommer Hockeyettan-gängen klara pressen att hålla sig kvar och vilka är de gamla bekantingarna som kommer dyka upp i kvalet? Vi lyser igenom lagen i de fyra kvalserierna och levererar en analys.

Gästar gör Segeltorps oväntade tränare Adam Rachidi som bland annat berättar om lagets utveckling under säsongen, turbulensen kring kvalindelningen, lagen de ska möta i kvalet och det där med att vara eller inte vara favorit.

Med är också uppstickaren Grästorps minst sagt rutinerade coach Andreas Appelgren som resonerar kring att ta klivet från de större scenerna till division 2, kvaliteten på lagen som kommer underifrån, att eventuellt kvala bort sin moderklubb och hur viktigt det egentligen är att gå upp. Bland en hel del annat.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon och ta del av alla specialpoddar, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare