#304 Gränsen mellan genialitet och galenskap är hårfin

 #304 Gränsen mellan genialitet och galenskap är hårfin

 

Efter den gastkramande serieavslutningen sammanfattar Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund de senaste dagarnas Hockeyettan-rubriker.

Vi snackar om avslutningen som definierade KRIFs säsong, hybris i Blekinge, Lindlövens dundersuccé, äckliga Piteå, avgörande förlängningar, svåranalyserade Boden, Skövdes sjätte raka slutspelsmiss, betydelsen av storkrossarna i sista omgången, överskattade Mariestad, svaga seriesegrare, tränarens modiga målvaktsdrag, stjärnans korkade avstängning, de första play-in-matcherna, 17-åringen som ger Max Friberg-vibbar, utmaningen att lyckas på bortaplan, förbundets märkliga kvalblunder, kontraktsförlängningar i skymundan och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon kommer under fredagen kunna avnjuta ett nytt ”FredagsTrashtalk” där vi gräver ner oss i helgens stundande kvartsfinalval och detaljanalyserar hur klubbarna borde och kommer att välja sitt motstånd.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare