Stängs av efter slag – stjärnan missar början av slutspelet

 Stängs av efter slag – stjärnan missar början av slutspelet

 

I senaste omgången tappade forwarden humöret och delade ut ett knytnävslag mot en oförberedd motspelare efter periodvisslan. Nu får det stora konsekvenser.

Karlskrona-stjärnan Jesper Emanuelsson kommer att stängas av fyra matcher för sin oprovocerade knytnäve borta mot Visby/Roma. Därmed missar han inte bara serieavslutningen utan också lagets tre första matcher i kvartsfinalspelet.

”Disciplinnämnden finner att Jesper Emanuelsson gjort sig skyldig till en otillåten handling som skall bestraffas. Sammantaget finner en enig nämnd att Jesper Emanuelsson ska ådömas en avstängning motsvarande 4 matcher”, står det att läsa i domen.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare