#282 Griniga revirpinkande topplag

 #282 Griniga revirpinkande topplag

 

Säsongen närmar sig med stormsteg och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund fortsätter att följa upp Hockeyettan-snackisar.

Vi snackar om hårtorksdrevet på X, topplagen som pinkar revir gentemot varandra redan på försäsongen, konstruktiva Hudiksvall, intensiva Sundsvall, en försäsong i fritt fall, falsk trygghet, fördelar med att bli nollad (?), en målskyttejoker, potentiella backlån från Hockeyallsvenskan, en ratad stjärna, storfavoriten som inte går för serieseger och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon kan just nu ta del av poddserien ”40 lag på 10 dagar” där vi inför seriestarten i Hockeyettan lyser igenom samtliga 40 lag i ligan och analyserar dem utifrån de sex punkterna utropstecken, frågetecken, stjärnan, jokern, förstekeepern och slagkraften. Totalt mellan 12 och 13 timmars bonusmaterial med specialavsnitt om samtliga lag.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare