#280 Som om tränaren snackat kinesiska

 #280 Som om tränaren snackat kinesiska

 

En dag senare än vanligt biter Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund tag i de senaste Hockeyettan-snackisarna

Vi snackar om Örebro i Lindens tröjor, Max Friberg-hyllningarna i Skövde, Alvestas risiga defensiv, Skoglunds matchintryck, coachen vars budskap uppenbarligen inte nådde fram, beskedet om Barulin, eventuella backlån från Kalmar, sportchefen som snickrade förråd, Troja-forwardens tur i oturen, osignade backar, BIK-backen på gång in i ettantruppen och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi vänder på perspektivet och istället för att fundera på vilka tränare som riskerar att få sparken resonerar kring vilka som sitter bergsäkert på sina positioner inför kommande säsong.  Vi diskuterar i  ”Tränarna som sitter bergsäkert”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare