#279 De blir Uddlösa

 #279 De blir Uddlösa

 

Dags för ett nytt mastigt Hockeyettan-paket signerat Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund.

Vi snackar om favoritstatusen i Hockeyettan norra, Kalix risiga ekonomi, engagerade supporterpoddar, fler spelare som av olika anledningar väljer att kliva av, straffträning, en grinig försäsongsmatch, en andrekeeper som lovar mer, kronisk hosta, Hockeyettan-sportchefen i JVM-truppen och väldigt mycket annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi resonerar kring vad som ser ut att vara en trend. Lagen som satsar stort för att vara med i toppen av Hockeyettan lyfter alltid in skickliga spelare, men vid en närmare genomlysning ser det ut som att det går mer och mer mot ett tydligt rolltänk i strävan efter att nå toppen…med ett stort undantag.  Vi diskuterar i  ”Den fysiska trenden bland topplagen”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare