#277 Försäsongshybrisen

 #277 Försäsongshybrisen

 

Tiden har kommit då träningsmatcherna börjar dra igång och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund njuter av försäsongshybrisen.

Vi snackar om att välja träningsmotstånd på rätt sätt, stjärnorna som tränar med Hockeyettan-lag, huruvida Boden blir bättre eller inte, spelarna som hoppat av när lagen dragit igång försäsongen, Lindlöven som joker (?), en märklig backvärvning, trotjänarna som lägger av i Tranås, Nyköpings supporterspelare och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi resonerar kring hur grundserien kan göras till något annat än en transportsträcka för de allra bästa lagen. Någon form av system med bonuspoäng förefaller rimligt, men hur skulle det kunna konstrueras för att göra grundserien till en viktigare del av säsongen för alla lag?  Vi diskuterar i  ”Vad ska motivera topplagen i grundserien?”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare