#276 Kickoff för Hockeyettan-säsongen 23/24

 #276 Kickoff för Hockeyettan-säsongen 23/24

 

Det har blivit dags för Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund att sparka igång bevakningen av en ny Hockeyettan-säsong.

Vi snackar om kommande storfavoriter, utmanare och jokrar, rykten in hos Kristianstad, konkurrenssituationen på många målvaktssidor, hajpen kring Mariestad, ett supporterspelarantiklimax, Tyringes Mr X, Hockeyettans på papperet svagaste trupp, värvningar som inte räcker till, Linus Skagers intåg (och uttåg?) i Forshaga, osympatiska Brynäs och väldigt mycket mer.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi reflekterar kring Vännäs och hur de bygger sin trupp efter att ha fått en gratisplats i Hockeyettan. Hur ser lagbygget ut så här långt, hur ska de förhålla sig till Tegs gamla rester, blir det ett samarbete med Björklöven och vilka spelare skulle kunna bli aktuella att värva? Vi diskuterar i  ”Vännäs nybygge”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare