#270 Daniel Stolt

 #270 Daniel Stolt

 

”Fan jag får ju ut mer hockey per krona än vissa andra, det är klart att jag tänker så ibland”

Trots att han inte är mycket för rampljuset och gärna jobbar i det tysta har Kalmars sportchef Daniel Stolt blivit en av de lagbyggare det talats mest om i Hockeyettan de senaste säsongerna. När intervjusommaren nu drar igång sätter han sig vid mikrofonen och berättar om sin gärning.

Det blir snack om känslorna kring att pekas ut som en av de främsta i ligan, hur han scoutar och bygger sina lag, sportchefers viktigaste egenskaper, hur bra koll de egentligen har på varandra, hockey per krona och Kalmars resa mot Hockeyallsvenskan. Men också om den mörka sejouren som sportchef i IK Oskarshamn som höll på att ta död på hockeyglädjen för gott. Detta bland väldigt mycket annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där Daniel Stolt lyfter fram och resonerar kring vad han själv betraktar som sina fem bästa värvningar under sin karriär som sportchef.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Avsnittet presenteras i samarbete med GemTicket

Ni hör podden i alla de vanliga poddapparna, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare