Den skadedrabbade teknikern förlänger

 Den skadedrabbade teknikern förlänger

 

De senaste säsongerna har forwarden haft en del problem med skador och inte lyckats komma till sin rätt, men nu får han ändå en ny chans.

Skövde väljer att förlänga kontraktet med den offensivt skicklige anfallaren Jesper Emanuelsson.

– Jeppe har fantastisk talang, och frisk och hel är han en riktigt vass spelare i den här ligan. Han har en uppsida i sin avighet som få har. Tyvärr har han väl inte helt fått visa det de senaste säsongerna som varit struliga för honom med skavanker som ofta stört och hållit honom borta från spel. Nu känns han hel och ser förberedd ut på alla sätt. Jag vet att Jeppe inget hellre vill än att få visa hur bra han är, och jag tror att detta blir hans säsong, säger klubbchefen Anders Lundström på Skövdes hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare