Nyttige centern har bestämt sig för en fortsättning

 Nyttige centern har bestämt sig för en fortsättning

 

Den rutinerade centern har varit med klubben i så väl Hockeyettan som Hockeyallsvenskan och skriver nu på för en femte säsong i rad i föreningens färger.

Det står klart att den nyttige anfallaren William Romfors gnuggar vidare med Troja-Ljungby.

– William är en spelare som inte alltid får dom stora rubrikerna, men gör ett oerhört viktigt jobb alltid för lagets bästa. William var tex en starkt bidragande orsak till vårt starka boxplay under allettan och slutspel. Samtidigt som han bidrog starkt till vårt PP i Allettan där vi låg i toppen av statistiken. William med sin rutin och smartness kommer bli en viktig spelare i vårt lite yngre lag, säger tränaren Jens Gustafsson på Trojas hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare