#268 Köp en gedigen kartong pyroteknik

 #268 Köp en gedigen kartong pyroteknik

 

De senaste Hockeyettan-snackisarna med Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund.

Vi snackar om Klaar som är klar, total makeover på Hudiksvalls backsida, höstens premiäromgångar, miljonminus i flera bokslut, licensnämndens tuffa utmaningar, om Kalmar kommer ta Kristianstads plats i Hockeyallsvenskan, Bodens jakt på ny sportchef, Alexander Bergströms förlängning med Karlskrona och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi riktar strålkastarljuset mot nykomlingen Clemensnäs. Vad gör den lilla klubben till en så spännande nykomling, har de i sig att plocka in ytterligare en värvningsbomb och utgör de rent av ett hot mot Piteå? Vi diskuterar i  ”Clemensnäs – en spännande nykomling”.

Missa inte att vi från och med årsskiftet även släpper en fullängdspodd på Patreon varje måndag.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Avsnittet presenteras i samarbete med GemTicket.

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare