Forwarden klar för tredje raka säsongen

 Forwarden klar för tredje raka säsongen

 

Anfallaren har blivit en viktig del av stommen de senaste framgångsrika åren och väljer nu att förlänga kontraktet för en tredje säsong i rad.

Det blir en fortsättning i hanviken för anfallaren Oskar Ståhl.

– Oskar är en del av stommen som är kvar från föregående säsong. Vi är såklart väldigt glada att han fortsätter hos oss även över nästa säsong. I Oskar får vi en stark forward som besitter ett hårt skott och som alltid kommer och gör jobbet varje dag. Hans utveckling hos oss har varit extremt kul att se och det ska bli ännu roligare att få vidare följa den även kommande säsong, säger den administrativa sportchefen William Garpenlöv på Hanvikens Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare