Tillbaka i Sverige efter åtta säsonger i Nordamerika

 Tillbaka i Sverige efter åtta säsonger i Nordamerika

 

Backen har spenderat åtta säsonger i nordamerikansk hockey och spelat i en lång rad olika ligor, men nu har det blivit dags att vända tillbaka hem till Sverige.

Försvararen Tom Sköld har skrivit kontrakt med Huddinge inför kommande säsong.

– Tom är en spelare som tagit en väldigt annorlunda väg än de flesta svenska spelare. Bra kille med stor hockeyvilja som nu valt att flytta hem igen för att vara närmare familjen. När man kollar på Toms spel så ser man en rörlig och defensivt stark back som försvarar området framför mål bra. Spelar även lite elakt när det behövs. Det ska bli spännande att se vad Tom har att erbjuda när vi kliver på is i Augusti, säger sportchefen Alexander Ytterberg på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare