Efter flera misslyckade operationer – nu lägger poängmaskinen av

 Efter flera misslyckade operationer – nu lägger poängmaskinen av

 

Säsongen 20/21 gjorde forwarden 40 poäng (19+21) på 34 Hockeyettan-matcher. Det var hans bästa notering i ligan, men sedan dess har det inte blivit någon mer hockey. En handskada har gäckat och nu lägger poängmaskinen av.

Efter fem operationer som ändå inte lyckats få bukt med problemet är det ett faktum att handskadan avslutar karriären för Kalmar-forwarden Linus Dahlstedt.

– Tyvärr har jag inte fått ordning på min hand som jag velat och det har varit några tuffa år med många misslyckade operationer, tyvärr har detta lett till att det inte kommer bli mer hockey i närtid och det ska väldigt mycket till att det blir något mer framöver, säger han på Kalmars Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare