Målskytten lämnar landet efter tre säsonger i Hockeyettan

 Målskytten lämnar landet efter tre säsonger i Hockeyettan

 

Tre säsonger i Sverige fick räcka för den utpräglade målskytten. Inför kommande säsong lämnar han Hockeyettan och har skrivit på ett kontrakt i den danska ligan.

Efter två säsonger i Vimmerby och nu senast en säsong med Karlskrona väljer den kanadensiske forwarden Todd Winder att lämna Sverige. Kommande säsong spelar han för Frederikshavn White Sharks i Danmark.

– Todd Winder är en väldigt spännande spelare som har många offensiva egenskaper. Han har en bra teknik, ett bra skott, kan göra den avgörande passningen, och han är en spelare som alltid letar efter målchanser. Han har erfarenhet från Sverige vilket gör att han inte behöver mycket tid för att anpassa sig till White Hawks spelstil, säger tränaren Patrik Wener på den danska klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare