Värvar back från AIKs organisation

 Värvar back från AIKs organisation

 

Säsongens om gick spelade backen juniorhockey i AIK och fick också byta om 19 gånger för a-laget i Hockeyallsvenskan. Till hösten blir det spel i Hockeyettan.

Den unge försvararen Kelvin Martinsson är klar för spel med Vallentuna.

– Jag har följt Kelvin från 2018 när han kom upp till AIKs J18-lag. Han är en bra skridskoåkare med väldigt bra blick i spelet. En väldigt potential spelare som kunde ta plats i HockeyAllsvenskan redan i hans första J20-år. Förra säsongen kunde han även spela stora minuter i några matcher i HockeyAllsvenskan. Att han väljer fortsätta sin utveckling hos oss gör mig ytterst glad, säger sportchefen och tränare Jussi Salo på Vallentunas hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare