Startar kampanj och vädjar om hjälp – ”näst intill omöjligt uppdrag”

 Startar kampanj och vädjar om hjälp – ”näst intill omöjligt uppdrag”

 

Efter att förslaget om att spela Hockeyettan över fem serier med åtta lag i varje lagts i malpåse tvingades Strömsbro flytta till Hockeyetta norra. Nu sjösätter klubben en kampanj för att över huvud taget kunna komma till spel.

Klubben berättar på sin hemsida att de behöver ekonomisk hjälp för att kunna spela säsongen och i samband med denna vädjan sjösätter de också en insamlingskampanj.

”Självfallet har vi överklagat beslutet och vi hoppas såklart att förbundet också ser orimligheten i det hela och agera. Parallellt med detta måste vi, Strömsbro IF agera och förbereda oss för en säsong så som beslutet nu ligger, Hockeyettan Norra. Ett näst intill omöjligt uppdrag som vi faktiskt inte riktigt vet hur vi ska lösa”, skriver klubben på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare