Norpar forward från blivande seriekonkurrent

 Norpar forward från blivande seriekonkurrent

 

De tre senaste säsongerna har forwarden spelat med Nyköping, kommande vinter väljer han spel i ett av lagen som kommer bli seriekonkurrenter.

Anfallaren Isak Dahlin är klar för spel med Hanviken kommande säsong.

– Isak imponerade stort på oss under föregående säsong. En mycket puckskicklig spelare som är duktig på att transportera pucken till anfallszon. Väl i anfallszon är Isak skicklig på att skapa ”zontid” och hitta spel. Hos Isak hittar vi en stabil produktion över tid som vi tror kommer ta nya höjder hos oss. Det finns mycket i Isaks spel som kommer passa båda parter väldigt väl. Vi börjar forma en otroligt spännande forwardssida där många duktiga spelare bara väntar på det sista genombrottet. Isak är absolut en del av den kategorin, säger den strategiske sportchefen Marcus Due-Boje på Hanvikens Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare