#265 Detektivjakten på publikens lirare

 #265 Detektivjakten på publikens lirare

 

De senaste Hockeyettan-snackisarna med Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund.

Vi snackar om nya regler för att få arbetstillstånd och vad en transatlant måste ha i lön, tokdementin av Christoffer Törngren-ryktet, vem som om man lägger ihop pusselbitarna faktiskt borde vara Vimmerbys ”publikens lirare”, Kiruna IFs nya okända tränare, Väsbys Slovakien-koppling, huruvida Kalmar borde plocka upp Nybros rester, Hanvikens backsida, ett smatterband av övergångskommentarer och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi fokuserar på Enköping. Hur ska klubben bryta sig loss från att vara ett av ligans mest gråa lag utan att ändra stora delar av truppen? Det väntar nya tider och vi snackar om den tuffare kravbilden, möjligheterna att förbättras och de öppna platserna i truppen. Vi diskuterar i  ”Enköping – nu är det slut på myset”.

Missa inte att vi från och med årsskiftet även släpper en fullängdspodd på Patreon varje måndag.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Avsnittet presenteras i samarbete med GemTicket.

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare