Rutinerade backen följer med tränaren tillbaka till moderklubben

 Rutinerade backen följer med tränaren tillbaka till moderklubben

 

Efter fem starka säsonger i grannföreningen har det blivit dags för den rutinerade backen att återvända till moderklubben.

Precis som tränaren Jussi Salo lämnar backen Fredrik Stridlund Väsby för Vallentuna inför kommande säsong.

– Jag känner Fredrik väl efter två säsonger i Väsby. Han är en av ligans bästa backar i många delar av det defensiva spelet och han är en nyttig spelare att ha i laget.  Man kan använda honom i olika roller och även om hans största styrkor är i det defensiva, har han många uppsidor också offensivt. Han är en viktigt pusselbit i lagbygget och jag är oerhört glad att vi kunde landa Fredrik tillbaka till Vallentuna Hockey, säger tränaren och sportchefen Jussi Salo på Vallentunas hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare