Forwarden blir tredje spelaren att ta ett kliv i sidled

 Forwarden blir tredje spelaren att ta ett kliv i sidled

 

Backen Filip Pilö och forwarden Sebastian Frantz har redan gjort det. Nu väljer ytterligare en forward att ta ett kliv i sidled.

Forwarden Tim Kämpeberg blir den tredje spelaren som den här silly season lämnar Huddinge för spel med Hanviken.

– Vi har god kännedom om Tim då vi mött honom flertalet gånger med Huddinge. Tim är duktig på små ytor och att ta sig in på insidan, tack vare sitt fysiska spel. Dessutom finns en hög spelskicklighet som gör att han är användbar i många konstellationer. Vi vill fortsätta vara tunga att möta och Tim är en spelare och person som alltid kommer till jobbet, säger den strategiske sportchefen Marcus Due-Boje på Hanvikens Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare