Västerås-profilen tar över på ettangängets tränarbänk

 Västerås-profilen tar över på ettangängets tränarbänk

 

Han har ett långt förflutet i Västerås organisation både som spelare och tränare, nu tar profilen klivet in i Hockeyettan-gängets bås.

Det står klart att det blir Pär Hellenberg som tränar Eskilstuna Linden kommande säsong.

– Vi är otroligt nöjda med rekryteringen av Pär. Vi har en bra bild av hans ledaregenskaper och han kommer bidra med mycket av sin erfarenhet till oss. Han kommer ifrån en förening högre upp i seriesystemet och han vet vad som krävs för att prestera på topp-nivå. Vi hoppas att senior- och juniorlagen kommer att utvecklas under hans ledning och vår ambition är att hitta en långsiktig lösning med ”Hellas”, säger sportchefen Krister Cederberg på Lindens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare