Vänder hem för att starta seniorkarriären

 Vänder hem för att starta seniorkarriären

 

De två senaste säsongerna har den defensive centern spelat juniorhockey i Almtuna, men till kommande säsong är det dags att dra igång seniorkarriären på allvar.

Centern William Wassberg vänder hem till moderklubben Vallentuna.

– Alltid kul att få hem en Vallentuna kille. William är en duktig defensiv center som har sina största styrkorna i position spel och i egenzon. Han är pålitlig spelare som sätter alltid laget före jaget och hans arbetskapasitet på isen  är stor.  Steget från juniorhockey till seniornivå är alltid stor, men jag är övertygad att William kan, i rätt rol, ta steget kommande säsong”, säger sportchefen Jussi Salo på Vallentunas hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare