Nyckelcentern förlänger med topplaget

 Nyckelcentern förlänger med topplaget

 

Han har blivit en galjonsfigur för klubben med sitt energiskt fysiska spel och sin vassa tekningsförmåga. Nu förlänger den viktige centern.

Det blir en säsong till i Boden för anfallaren Christian Nyman.

”Christian är en riktigt stabil center med en mycket hög lägstanivå, en stark karaktär som aldrig ger upp – spelare alla vi ha i sitt lag. Christian tillför viktiga delar i vårt spel, inte minst spetskompetens på tekningar och han står dessutom för viktig erfarenhet och kontinuitet på vår resa. Sportgruppen är mycket glada för att Christian stannar kvar och krigar vidare minst en sjunde säsong tillsammans med oss”, skriver Boden på sitt Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare