Trotjänarnas trotjänare skriver nytt tvåårskontrakt

 Trotjänarnas trotjänare skriver nytt tvåårskontrakt

 

Det räcker inte med de drygt 900 matcher han redan hunnit göra i klubbens färger. Nu skriver 36-åringen ett nytt tvåårskontrakt.

Trotjänarnas trotjänare, backen Daniel ”Trucken” Karlsson Thörnros gnuggar oförtrutet på i Troja-Ljungby.

– Daniel är vår fältherre i defensiven. Han visade med eftertryck den gångna säsongen att han har mycket kvar att ge på rinken. Daniel passar perfekt i vårt spelsystem med sin aggresiva spelstil i det defensiva. Daniel sätt att leda är ”leading by example” och där är han ett föredöme när det kommer till attityd och inställning till träning och match. Daniel har signat för de kommande 2 säsongerna, säger tränaren Jens Gustafsson på Trojas hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare