Spikar målvaktsparet – keepern klar för en fortsättning

 Spikar målvaktsparet – keepern klar för en fortsättning

 

Målvakten har spenderat hela sin seniorkarriär i klubben och blivit en viktig del av gruppen, nu står det klart att han gnuggar vidare ytterligare en säsong.

Det blir Viktor Lundahl som tar upp kampen om speltiden med Carl Lidö i Hanviken säsongen som kommer igen.

– Viktor har varit en del av kärngruppen och Tyresö/Hanvikens utveckling över flertalet år och han ger oss en viktig stabilitet både på isen och i omklädningsrummet. Viktor är också en oerhört bra målvakt som har en mycket hög högsta nivå. En tillbakablick på säsongen så kan man minnas ett flertal matcher där han på egen hand gjorde att vi kunde ta med oss 3 poäng. Vi är mycket glada över att Viktor förlänger, säger den strategiske sportchefen Marcus Due-Boje på Hanvikens Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare