Forwarden återvänder efter två säsonger i Finland

 Forwarden återvänder efter två säsonger i Finland

 

Anfallaren kom upp i Nyköpings organisation och gjorde några säsonger i Hockeyettan innan flyttlasset gick till Finland. Men efter två säsonger i Suomi-sarja (den finska tredjeligan) återvänder han hemåt.

Forwarden OIiwer Stensson flyttar tillbaka till Sverige och har gjort klart med Örnsköldsvik inför kommande säsong.

– En storväxt forward som senaste säsongerna visat att han kan producera mål och poäng. Trots sin ringa ålder har han redan hunnit med att skaffa sig värdefull erfarenhet, från Hockeyettan men även från spel i Nordamerika och Finland. Det ska bli spännande att följa Oliwer i vår miljö, säger sportchefen Patrick Edlund på Örnsköldsviks hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare