Värvar talangfull forward från bottenlaget

 Värvar talangfull forward från bottenlaget

 

Den gångna säsongen vann den talangfulle forwarden den interna poängligan hos bottenlaget. Nu tar han klivet över till en Allettan-utmanare.

Efter drygt två säsonger i Köping är forwarden Eric Eljas klar för spel med Hanviken kommande säsong.

– Väldigt kul att Eric valde att skriva på för oss. I processen att bygga en forwardssida så checkar han av mycket av de vi eftersökt. Eric är en mycket skicklig spelare som ser isen bra och är duktig att på att spela sig ur situationer. Vi ser en uppsida som vi tror att i vår miljö ska kunna utveckla och få fram ytterligare. Vi adderar också en mycket bra person med kopplingar till gruppen från start, säger den strategiske sportchefen Marcus Due-Boje på Hanvikens Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare