Poängproducerande trotjänaren förlänger

 Poängproducerande trotjänaren förlänger

 

Han har varit så länge i klubben att han kan börja betraktas som trotjänare och växt som poängproducent genom åren. Nu ritar han på nytt kontrakt.

Det blir en fortsättning i Vallentuna för forwarden Lukas Paulsson.

– Även om Lukas börjar ha bra erfarenhet från Hockeyettan är han fortfarande relativt ung och har en stor utvecklingspotential. Med bra träning kan Lukas ta nästa steg i hans utveckling och bli en topp forward i Hockeyettan. Han har bra spelförståelse och han hittar ofta bra lösningar i anfallspelet. Jag ser fram emot att få jobba med honom och är jätte glad att han väljer stanna i Vallentuna Hockey, säger sportchefen Jussi Salo på Vallentunas hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare