Skriver långt kontrakt med rivalens före detta tränare

 Skriver långt kontrakt med rivalens före detta tränare

 

För några säsonger sedan hade tränaren helt okej framgångar hos den stora rivalen. Nu återvänder han till Sverige och skriver på ett långt kontrakt.

Den tidigare Vimmerby-coachen Phil Horsky är klar som tränare i Tranås de kommande tre åren.

– Vi träffades första gången våren 2018, vi har därefter behållt kontakten med varandra och nu föll alla bitar på plats och en signering på tre år är i hamn. Det känns väldigt inspirerande och helt rätt för oss att Phil ska leda TAIF de kommande tre säsongerna. Phil är en kompetent tränare som ser individen och ställer krav, så hans profil passar och stämmer in på vad vi vill ha, säger klubbchefen Stefan Fransson på Tranås hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare