Den poängsprutande veteranen ger inte upp – satsar vidare

 Den poängsprutande veteranen ger inte upp – satsar vidare

 

Säsongen som gick var långt ifrån någon av hans bästa och han gäckades av skador, men det stoppar inte den historiskt otroligt poängstarke veteranen. Nu väljer han att satsa vidare.

Det blir en säsong till i Huddinge för anfallaren Björn Jonason.

– Få personer betyder lika mycket för klubben idag som Björne. Han är engagerad i och en förebild för de yngre lagen i föreningen. Det han gjort i HE talar för sig själv. Han är en ledare i A-lagets omklädningsrum. Även fast han är äldst är han en av de som driver hårdast på träningarna, han är på plats för att han vill vinna och det är den drivkraften som ska genomsyra hela vår verksamhet. Björnes rutin blir central för att etablera den träning/tävlingskultur vi i klubben ska stå för och att han gjort denna resa en gång tidigare med Mälberg är positivt, säger sportchefen Alexander Ytterberg på Huddinges Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare