Säsongslånar målvakt från Malmö Redhawks

 Säsongslånar målvakt från Malmö Redhawks

 

Den gångna vintern gjorde den unge målvakten Oskar Blomgren succé i Malmös J20-lag, kommande säsong ska han spela seniorhockey i Hockeyettan.

Den unge keepern ansluter till HC Dalen på ett säsongslån.

– Vi är först och främst väldigt stolta och tacksamma mot Malmö Redhawks som väljer att placera Oskar hos oss. Det ger tydliga signaler på att vi har en bra verksamhet där spelare ges väldigt bra förutsättningar för ett ta nästa kliv i karriären. Oskar är en spännande målvakt som ska bli väldigt roligt att arbeta med under säsongen. Vi är övertygade om att Hampus (Hedman) och Oskar kommer komplettera varandra väldigt bra och göra varandra bättre, säger sportchefen Oscar Josefsson på HC Dalens Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare