Åtta spelare ingår inte i planen för storsatsningen

 Åtta spelare ingår inte i planen för storsatsningen

 

Några av dem har redan presenterats av sina nya klubbar, men nu kommunicerar klubben att åtta spelare inte ingår i framtidsplanen.

Det står klart att ingen ur gruppen Mikael Lengmo, Fredrik Stridlund, Nils Bolin, Lucas Thorstensson, Jesper Andersson, Victor Andersson, Carl Wassenius eller Wilmer Lindblad kommer spela för Väsby kommande säsong.

– Alltid tråkigt att gå skilda vägar med spelare oavsett anledning. Det är verkligen kanonkillar allihop och jag vill tacka samtliga för deras insatser i Väsbytröjan och önska ett stort lycka till i framtiden. Jag vill även passa på att rikta ett extra stort tack till Fredrik Stridlund och vår kapten Mikael Lengmo som varit en del av kärnan i Väsbylaget under lång tid och betytt mycket för klubben genom åren, säger sportchefen Tom Tärnström på Väsbys hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare