Kvalseriegänget förstärker med energiknippe

 Kvalseriegänget förstärker med energiknippe

 

Forwarden har gjort sig känd som ett energisk energiknippe, men klev den gångna säsongen dessutom fram som potent poängspelare. Nu värvas han till ett kvalserielag.

Gustav Marnetoft som lämnar Sundsvall efter säsongen är klar för spel med Piteå kommande vinter.

– En powerforward som spelar med hög intensitet och är tuff att möta och en spelartyp vi har saknat de senaste åren. Vi har mött honom ett par gånger under förra säsongen och han är en spelare som alltid stuckit ut både med sin oömma spelstil men även i poängprotokollet. Gustav är väldigt rejäl i sitt spel och är en lagspelare som skapar både målchanser för sig själv och skapar utrymme för sina kedjekamrater, säger Piteås sport- och klubbchef Jonatan Glader på föreningens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare