Den tjeckiske keepern väljer norrserien

 Den tjeckiske keepern väljer norrserien

 

De två senaste säsongerna har den tjeckiske keepern Hugo Haas spelat i Vallentuna och gjort ett väldigt gediget intryck. Nu väljer han spel i norrserien.

Keepern kommer att representera Boden kommande säsong.

– Hugo Haas är en målvakt som vi följt de senaste säsongerna och vår bedömning är att han nu har alla förutsättningar för att lyckas hos oss. Hugo är en allsidig målvakt som varierar sitt spel mycket bra beroende på hur spelet runt honom ser ut. Han är en snabb målvakt som gärna utmanar skytten när det krävs. Vi är jätteglada över att Hugo väljer att komma upp till oss för sin fortsatta utveckling, säger klubbens general manager Birger Sandin på Bodens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare