Värvar tuff backjoker

 Värvar tuff backjoker

 

Backen har flugit lite under radarn, men gjorde en riktigt stark debutsäsong i Hockeyettan säsongen som gick. Nu byter han Stockholmsklubb.

Försvararen Doglas Dahling Barger som slog igenom med Wings den gångna vintern är klar för spel med Huddinge.

– Han fick chansen förra året att ta klivet upp till HE med Wings och gjorde det väldigt bra där. En tuff back som gillar att använda kroppen och som tävlar. Bäst plus minus i hela norra vårserien är en imponerande merit med tanke på att det var hans första säsong i ligan. Att han kommer från närområdet och även hade lite koll på Fredrik som tränare ser vi som en fördel. Han vet vad som kommer krävas och förväntas, säger sportchefen Alexander Ytterberg på Huddinges Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare