Talangen är klar för en fortsättning

 Talangen är klar för en fortsättning

 

Forwarden kom in som en prisad talang från Skellefteås verksamhet inför säsongen och gjorde en klart godkänd första säsong som senior. Nu förlänger han.

Det står klart att anfallaren Oscar Nilsson gnuggar vidare en säsong till i Piteå.

– Att vi kunde knyta till oss Nilsson ytterligare en säsong visar att vi är på rätt väg, både som lag och även förening. Att förädla talangfulla spelare är viktigt för oss och vi är helt säkra på att Oscar kommer ta ytterligare kliv under kommande säsong och vi är glada att han väljer att fortsätta sin hockeykarriär här hos oss och vi hoppas att han stannar fler år till, säger Piteås sportchef Jonatan Glader på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare