Övergav laget ifjol – får ny chans till nästa säsong

 Övergav laget ifjol – får ny chans till nästa säsong

 

Inför fjolårssäsongen valde forwarden att lämna klubben efter bara några matcher för att testa vingarna utomlands och återkom sedan i slutet av säsongen. Nu får han en ny möjlighet i klubben.

Det står klart att forwarden David Karlström kommer inleda säsongen i Hanviken kommande höst igen.

– Karla som både inledde och avslutade säsongen hos oss hann visa för oss vilken skicklig spelare han är. Vi får in en spelare med offensiv spets som vi nu tror har rotat sig hos oss och ska kunna driva oss framåt. Davids styrkor ligger i hans skridskoåkning och puckkontroll som gör honom svårstoppad för motståndare. Det ska bli roligt att jobba vidare med David över tid och fortsätta utveckla hans starka egenskaper, säger den strategiske sportchefen Marcus Due-Boje på Hanvikens Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare